This is an example of a HTML caption with a link.

Ondernemen & Energie

Geplaatst op 29 Mei 2017

12 Miljard beschikbaar voor investeringen in duurzame energie

Energiescan en Zonnepanelen
De Energietransitie in Nederland is in volle gang. Door de jarenlange ervaring op de energiemarkt en het aantrekken van specialisten op gebied van verduurzaming kan Kobespa u hierin van A tot Z begeleiden.

Energiescan op maat - een investering die zich snel terugverdient
In de praktijk blijkt dat bedrijven vaak onnodig veel energie verbruiken en daarmee onnodig geld verloren gaat. De behoefte bij bedrijven neemt toe om meer grip te krijgen op het energieverbruik en de kosten. Een energiescan helpt u om het energieverbruik en de besparingsmogelijkheden binnen uw bedrijf in  kaart te brengen, waardoor u onderbouwde investeringsbeslissingen kunt nemen.

Energiescan
Kobespa verzorgt het hele energieadvies traject, van studie tot realisatie. U ontvangt een overzichtelijk, gedegen en kwalitatief hoogwaardig adviesrapport. Wij leveren u eenduidig inzicht met gerichte maatregelen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de situatie en wensen. Alle maatregelen worden uitgelegd en vaak kunnen de kosten al binnen drie jaar worden terugverdiend door het verkregen inzicht en veranderde energieverbruik.

Voordelen

>  Krijg inzicht in uw energiehuishouden
>  U kunt onderbouwende investeringsbeslissingen nemen, maar ook kleine maatregelen kunnen eenvoudig opgelost worden
>  Goede begeleiding inclusief een implementatieplan opgesteld vanuit uw wensen
>  U voldoet aan de wettelijke verplichting
>  U draagt bij aan een beter milieu

Kobespa helpt u graag de juiste keuzes te maken, zodat u gefaseerd kunt werken aan een optimale energiehuishouding. Na het advies kan Kobespa ook de uitvoering van A tot Z regelen. Advisering na het rapport is van essentieel belang voor een succesvolle implementatie.

Meer bedrijven gaan over op zonne-energie.
De vraag van onze deelnemers naar advies over zonnepanelen is enorm toegenomen. Steeds meer bedrijven wekken zelf energie op met zonne-energie. Het levert namelijk veel voordeel op.
Bent u van plan om zonnepanelen aan te schaffen? We hebben alle voordelen voor u op een rij gezet.

1.     Het rendement van uw investering in zonnepalen is vele malen hoger dan de huidige rente bij uw bank.
2.     U bespaart direct op uw energiekosten. Een deel van de energie die u opwekt, verbruikt u zelf. U hoeft dus minder af te nemen van uw energieleverancier. Wekt u meer op dan u zelf verbruikt, dan levert u dit terug aan het openbare net.
3.     In 2017 profiteert u weer van een aantal aantrekkelijke fiscale regelingen en subsidies, zoals de EIA en KIA voor kleinverbruikers en SDE+ subsidie voor bedrijven met een grootverbruikaansluiting.
4.     De prijzen van zonnepanelen zijn flink gedaald.
5.     U bent minder afhankelijk van fluctuerende en stijgende energieprijzen.
6.     Het rendement (opbrengst) van zonnepanelen stijgt al jaren.
7.     U verhoogt het energielabel en de waarde van uw pand.
8.     Met zonnepanelen verkleint u uw CO2 footprint.
9.     Zonnepanelen dragen bij aan een duurzame uitstraling van uw onderneming.

U kunt bij ons terecht voor een advies op maat over zonnepanelen, inclusief berekening van de opbrengst, terugverdientijd en uw subsidie- en/of fiscale voordelen.

Meer vrijblijvende informatie en advies op maat
Indien u meer wilt weten over onze energiescan of de fiscale voordelen van zonnepanelen, neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. Tel 024-3555993 of mail info@kobespa.nl.