This is an example of a HTML caption with a link.

Onze diensten

Diensten die wij voor onze deelnemers uitvoeren:

 1. Factuurcontrole
  Wij voeren onbeperkt factuurcontroles uit voor onze deelnemers. Zowel van de levering als netbeheerder (transport) worden gecontroleerd. Op gemiddeld 30% van de facturen vinden wij verkeerd gefactureerde tarieven en / of verbruiken.
   
 2. Controle van het gecontracteerd vermogen en / of capaciteit
  Wij stemmen het maximaal piek en gecontracteerd vermogen/capaciteit af per aansluiting tot minimale kosten zodat onze deelnemers zeker van zijn dat ze geen onnodige kosten betalen.
   
 3. Controle aansluitwaarde van de elektra/gas aansluiting
  Is uw aansluiting niet te zwaar afgesloten dan nodig is? Per aansluiting zijn vaste kosten aan verbonden. Hoe groter/zwaarder de aansluiting hoe hoger de vaste kosten. Wij bekijken uw verbruikscapaciteit en in overleg zullen wij voor u de aansluiting verlichten zodat uw vaste kosten naar beneden gaan.
   
 4. Energiebesparende adviezen
  Bij KOBESPA Energiecollectief zijn gecertificeerde adviseurs aanwezig die energiescans kunnen uitvoeren en u een volledige rapport op maat overhandigen met uitvoermaatregelen die genomen kunnen worden om uw energieverbruik naar beneden te brengen. Denk hierbij aan isolatie, het gebruik van LED verlichting, vervanging van oude ketels, slim omgaan schakelaars en meer.  Scans worden gemaakt op aanvraag.
   
 5. Advies op gebied van energie opwekking
  Mogelijkheiden: zonnecollectoren en zonnepanelen
   
 6. Inviduele advies bij inkoop
  Wij adviseren deelnemers bij het inkoop van grote volumes. Met een minimaal afname van 5 miljoen kWh/aansluiting en/of 500.000m3/jaar, og groepen vanaf 10 milioen kWh / 3 miljoen m3 gas.U bepaalt het moment van klik (inkoop) wij geven advies.