This is an example of a HTML caption with a link.

Wie zijn wij

KOBESPA Energiecollectief BV bestaat uit een gemotiveerde groep energieadviseurs. Wij stellen ondernemers instaat hun vaste lasten te drukken door middel van een goed strategisch en tactisch inkoopbeleid. Door onze specialisatie op het gebied van energievraagstukken en kennis met betrekking tot de energiebeurs APX en ICE Endex zijn wij instaat grote besparingen te realiseren.

Visie

De visie van KOBESPA Energiecollectief BV is om ondernemers te ondersteunen bij het inkopen van elektriciteit en gas op collectieve basis. Wij vertalen de complexe markt in eenvoudige en simpele termen, en maken de energiemarkt transparant voor de ondernemers en laat zien waarom het inkopen van energie in collectief verband zo belangrijk is.

Het inkoopmoment is het meest bepalend voor het te betalen tarief. Daarom heeft KOBESPA Energiecollectief gekozen voor één groot collectief in Nederland. Wanneer de markt er rijp voor is, kan KOBESPA Energiecollectief snel handelen en de beste tarieven vastzetten, een kort moment waarin snel handelen vereist is.

KOBESPA staat voor KOstenBESPAren, dat doen we enerzijds met de professionele inkoop van energie anderzijds met het dienstenpakket waaronder factuurcontrole, kostenreductie op meetdienst, energiereductie op de werkplek en energiereductie op verlichting.