This is an example of a HTML caption with a link.

Zo werkt het

Energieprijzen schommelen het hele jaar door. Het inkoopmoment van energie en gas is dus bepalend voor het te betalen tarief. Het specialisme van KOBESPA Energiecollectief is om zelf energie in grote volumes in te kopen en wel op het meest voordelige moment. Wanneer de energieprijs op zijn laagst is, voeren wij een aanbesteding uit. Zo kopen wij in tegen gunstige tarieven.

Op www.kobespa.nl kunt u op ieder moment de energiemarkt zelf bekijken. Dat is handig want als drukke ondernemer heeft u natuurlijk geen tijd om daar al teveel tijd aan te besteden. Dat hoeft ook niet, want KOBESPA Energiecollectief is de partij die dat allemaal voor u regelt. Wij hebben een zeer hoge servicegraad en staan dichtbij onze klanten. Dat levert een product op waar de huidige energieleveranciers met hun miljoenen klanten natuurlijk nooit aan kunnen tippen.

Verder weet u net zo goed als wij dat de macht van de huidige energieleveranciers groot is. Zij berekenen een prijs waarvan u denkt dat het de juiste is. Maar tussen u en ons: het kan veel goedkoper.