Wat Kobespa doet

Kobespa is een energie en adviesbureau en geen energieleverancier.

Kobespa geeft advies over zakelijke energie en begeleidt de ondernemer bij elk energievraagstuk. Wij zijn geen energieleverancier. Dat brengt met zich mee dat wij niet dezelfde regelingen als een energieleverancier treffen. Bij Kobespa betaalt u bijvoorbeeld niet voor vastrecht en bandbreedte. Daarnaast zijn wij volledig onafhankelijk van energieleveranciers. Dit hebben we gerealiseerd door een sterk inkoopbeleid te ontwikkelen, waarmee we onze deelnemers scherpe prijzen kunnen garanderen. Bovendien staan wij in nauw contact met alle energieleveranciers en installateurs, waardoor wij u als ondernemer de beste energiedeal kunnen aanbieden.

Wat-Kobespa-doet

VOORDELIGE ENERGIE INKOOP & FACTUURCONTROLE

Bij Kobespa kopen we door onze jarenlange ervaring niet alleen op de slimste wijze energie in, we ontzorgen u ook van al uw werkzaamheden omtrent uw energierekening. Dat bespaart u naast honderden euro’s ook nog een zeeën van tijd.

Wilt u liever een persoonlijk gesprek met één van ons?

Slimme Inkoopstrategie

Onze scherpe prijsgarantie vloeit met name voort uit collectiviteit. Dat wil zeggen dat Kobespa samen met haar deelnemers een aanbesteding bij een energieleverancier op de energiebeurs doet. Meer deelnemers betekent meer voordeel. Wij kopen ook individueel zakelijke energie in wanneer dat loont voor de ondernemer.

FACTUURCONTROLE

Kobespa is geen energiemaatschappij en zal u derhalve ook geen facturen sturen. U blijft echter wel een maandelijkse nota van een energiemaatschappij ontvangen. Wij controleren of deze nota's correct zijn en of u wellicht nog verder kan besparen.

ENERGIEVERBRUIK REDUCEREN

De gecertificeerde adviseurs van Kobespa kunnen energiescans uitvoeren om u vervolgens een volledig uitvoerrapport op maat te overhandigen. Hierin staan besparingsmaatregelen opgenomen om uw energieverbruik te reduceren.

Overige diensten

Kobespa helpt u niet alleen met het besparen van energiekosten maar werkt ook hard aan het verduurzamen van Nederland. Samen met onze zusterondernemingen ondersteunen wij verschillende duurzame energieprojecten. Voor meer informatie over onderstaande diensten verwijzen wij u graag door naar onze partners.

Gezamenlijke opwekking

Samen met onze zusterondernemingen MVE Nederland en NLEC Advies begeleiden wij collectieve duurzame energieopwekkingsprojecten zoals zonnedak en zonneweiden in de vorm SDE++ projecten.

Energieconsult op maat

De adviseurs van Kobespa Energie & Advies vertalen de complexiteit van de energiemarkt naar begrijpbare taal. Van ons kunt u altijd een helder en eerlijk energieadvies op maat verwachten.

Energiekosten verlagen

Onze energieadviseurs zijn gespecialiseerd in het zoeken naar totaaloplossingen voor het reduceren van uw energieverbruik. Dat vertaalt zich naar een vermindering van uw energiekosten. Zo zorgen wij voor een vrolijke klant, want wie wordt er nou niet vrolijk van geld besparen? Hier halen wij onze voldoening uit.

Zakelijke-kleinverbruikers

Zakelijke kleinverbruikers

Bent u een klein zakelijke ondernemer en is uw energieaansluiting kleiner dan 3×80 ampère? Dan staat NLEC Advies graag voor u klaar.

Postcoderoos-projecten

Postcoderoos projecten

Bent u opzoek naar een partner die verstand heeft van het begeleiden van collectieve energie-opwekkingsprojecten? MVE Nederland helpt u graag.

Partculieren

Particulieren

Bent u opzoek naar een betrouwbare partij die u helpt met het besparen van kosten thuis? Neem dan contact op met onze zusteronderneming NLEC Advies.

SDE+ projecten

SDE+ projecten

Kobespa werkt samen met haar zusteronderneming MVE Nederland om ondernemers te begeleiden tijdens SDE++ projecten.