VEEL GESTELDE VRAGEN

Veel gestelde vragen en antwoorden

Nee, in Nederland is de levering en het transport van energie losgekoppeld. Dat betekent dat er altijd stroomvoorziening is. Het is alleen de vraag wie die stroom levert, tegen welk tarief. Als u voor een langere tijd de factuur niet betaalt, kan uw energievoorziening wel afgesloten worden. In dat geval sluit de netwerkbeheerder de aansluiting af. Een energieleverancier kan dit zelf niet doen.

Bij ons betaalt u geen vastrecht. Daarentegen vragen wij servicekosten. Deze zijn afhankelijk van uw aansluiting en energieverbruik.

Nee, wij leveren zelf geen energie. We verenigen groot zakelijke ondernemingen en multi-sites om samen sterk te staan. Vervolgens bekijken we op welk moment we inkopen en bij welke energiemaatschappij. Op deze manier zorgen we voor scherpe tarieven.

Nee, u bent vrij om over te stappen op een andere energiemaatschappij. Tenminste, als uw contract is afgelopen. Zeg uw overeenkomst dus op tijd op. Kobespa kan daar een helpende hand bij bieden.

Onze algemene voorwaarden kunt u hieronder downloaden.

Afhankelijk van uw keuze en uw energieaansluiting kunnen wij een offerte opstellen. Dit doen we graag na een digitaal of telefonisch verzoek.