Kennis van energiefacturen

Energiefacturen krijgt u van de leverancier, niet van Kobespa. Dit betekent niet dat wij hier niets van weten. Wij kunnen enorm veel aflezen aan uw facturen. Zo zien wij vaak snel aan een factuur of de energiekosten wat minder kunnen. Tevens staan er regelmatig fouten in facturen die energieleveranciers sturen. Ook deze hebben wij snel opgespoord. Zo betaalt u nooit te veel.

Kennis-van-energiefacturen

De factuurcontrole voor bestaande klanten

Wanneer u klant bent bij Kobespa voeren wij continu controles uit van uw energiefacturen. Als uw factuurbeheerder checken wij onder andere of het verbruik wel klopt en of de belastingen juist zijn doorgevoerd. Wij zien vaker fouten in facturen dan u verwacht. Bij een factuurcontrole door Kobespa laten wij deze onjuistheden corrigeren. Op die manier kunt u voorkomen dat u door een gebrekkige factuur een te hoge energierekening krijgt.

Benieuwd wat Kobespa voor u kan betekenen?

Nog geen klant? Ook dan doen wij een factuurcontrole

Ook wanneer u nog geen klant bent kunnen wij uw energiefacturen controleren. Vervolgens kunt u hier een hoop voordeel uit halen. Hoe dan? Onze experts kunnen vrij makkelijk aan uw energiefacturen aflezen of u wel het voordeligste contract heeft. Hierna kunnen wij u schriftelijk of telefonisch een gedetailleerd advies geven over hoe er bespaard kan worden. Zo kunnen wij advies geven over eventuele verduurzamingsmogelijkheden, maar kunnen wij u ook een voordeliger energiecontract aanbieden. Vervolgens regelen wij de overstap.