Disclaimer

Deze website is met uiterste zorg gemaakt door Kobespa Energie & Advies. Toch kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de gegevens en (in sommige gevallen) snel veranderende informatie.

Wij willen onze leden en lezers zo goed mogelijk informeren en van advies dienen. Onze websites, promotionele artikelen, digitale producten en andere uitgaven zijn dan ook met de uiterste zorg samengesteld. Datzelfde geldt voor de daarin opgenomen testgegevens, adviezen en verdere informatie.
 
Toch kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van deze informatie door onze deelnemers. Al was het maar vanwege de (soms razendsnelle) veranderingen die zich kunnen voordoen in de kwaliteit en/of de prijs van het grote aanbod van diensten waarover wij publiceren.
 
Het opvolgen van onze adviezen en de aanschaf van de in onze publicaties beschreven diensten geschiedt dan ook altijd en volledig voor uw eigen rekening en risico. 
 
Niets van deze site mag zonder onze toestemming worden gebruikt voor andere sites. Afdrukken van pagina’s is alleen toegestaan voor persoonlijk gebruik.
 
Copyright Kobespa Energie & Advies, © 2020, alle rechten voorbehouden.