WIj zijn op zoek naar een BACKOFFICE MEDEWERKER m/V

Dienstverband

Vaste aanstelling

Aantal uren per week

38 uur

Opleiding

MBO+

Locatie

Malden

Ben jij administratief sterk, heb je een vlotte motor en ga jij heel nauwkeurig te werk? Dan is de functie als backoffice medewerker bij Kobespa Energie & Advies in Malden iets voor jou!

Wie en wat is Kobespa Energie & Advies

Kobespa Energie & Advies is gespecialiseerd in energie inkoop, advisering op gebied van verduurzaming, opwekking en meer. We hebben een breed scala aan klanten. Van bakkers tot tuincentra, je kan het zo gek niet bedenken.

Je schakelt rechtstreeks  met ondernemers. Door het brede palet aan klanten is het werk nooit saai,  uniek en des te uitdagender. Voor onze klanten vertalen we de complexiteit van de energiemarkt naar begrijpelijke taal. We houden ons bezig met het zo voordelig mogelijk inkopen van energie, het uitvoeren van scans m.b.t. energiebesparing en duurzame energie opwek projecten. Transparantie, vertrouwen en professionaliteit zijn drie kernbegrippen die wij als bedrijf hoog in het vaandel hebben staan. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Pak dan je pen en papier en schrijf ons een goede brief!

Wat je doet

Als backoffice medewerker ben je de spin in het web van onze organisatie. Je werkzaamheden bestaan uit het op orde brengen en houden van de klantenportefeuille, klantcontact en vragen.  Kortom je bent administratief sterk!

 

Je zal niet alleen bezig zijn met het administreren. Je bent ook de steun en toeverlaat van onze accountmanagers, hebt telefonisch contact met onze klanten en leveranciers. Je bent dus niet bang om de telefoon op te nemen of een klant op te bellen. Je kunt goed verwoorden waarom je belt en wat je nodig hebt.

 

Een uitdaging ga je niet uit de weg, dus als je een salesmogelijkheid ziet, dan weet je die ook te herkennen, aan te pakken en of door te sluizen naar onze collega’s van sales.

 

Je werkt in verschillende software, maar de gedachte aan Excel doet je ogen sprankelen. Kan je daar goed mee overweg? Dan lijkt deze functie op jouw lijf geschreven!

Standaard meegeleverd

Een marktconform salaris tussen € 1.700,- en € 2.300,- o.b.v. een 38-urige werkweek.

Elke dag een verse lunch.

Een jong en dynamisch team.

Spiksplinternieuw kantoor

Leuke bedrijfsuitjes

Een contract dat bij goed functioneren omgezet wordt naar een vast contract.

Wat breng jij ons?

MBO+ denk- en werkniveau.

Grote dosis motivatie om dienstverlenend te zijn voor klanten

Je bent proactief en je hebt uitstekende communicatie skills, zowel mondeling als schriftelijk. (Nederlands)

Je voelt je prettig in een zeer dynamische omgeving waarin veranderingen elkaar snel opvolgen en waar soms onder hoge druk gewerkt wordt.

Je hebt ervaring met MS Office en bent goed met excel.

Je kan snel schakelen (i.v.m. tariefwijzigingen) en voelt je op je plek als spin in het web.

Interesse?

Herken jij je in het bovenstaande en kun je niet wachten om jouw kunde, kennis en enthousiasme in te zetten voor Kobespa? Of heb je misschien nog andere vragen? 


Laat het ons weten en reageer dan nu en vraag naar Carmen. 

Telefoonnummer: 024 – 355 59 93

E-mail: hr@kobespa.nl

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Geen vacature in jouw smaak? Stuur ons dan een open sollicitatie.